FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord grijpt mis vanwege stadionproblemen AZ

Feyenoord hoeft er niet op te rekenen dat het Robert Eenhoorn in 2020 kan overnemen van AZ. Hij is de beoogde nieuwe TD van de Rotterdammers maar vanwege de stadionproblemen bij AZ lijkt hij moreel gezien niet zomaar weg te kunnen daar.

Voor de raad van commissarissen van Feyenoord blijft hij de ideale man om het voetbalbedrijf op een professionele manier te leiden. Er was zelfs al bedacht dat hij zich niet bezig zou gaan houden met het stadiondossier, maar zich puur zou richtingen op het creëeren van een topsportklimaat binnen de club.

Feyenoord had alle pijlen gericht op de algemeen directeur van AZ en moet zich nu op de ontstane situatie gaan beraden. Volgens De Telegraaf blijft hij nog altijd de meest interessante naam om de openstaande vacature in te vullen en wordt zijn naam nog niet geschrapt.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *