FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam zou er zomaar mee kunnen stoppen bij Feyenoord’

Feyenoord kent niet een al te beste seizoenstart en volgens Harry Vermeegen zou de trainer daar zelf ook wel eens flink de pest in hebben.

“Ik las in het AD dat Van Hooijdonk zei dat Stam ‘eigenwijs is en er zomaar mee kan stoppen’. Toen dacht ik: Ja, dat klopt wel. Ik heb natuurlijk al veel met hem meegemaakt en ken hem een beetje. Hij trekt volkomen zijn eigen plan en heeft maling aan alles en iedereen. Als we bij Feyenoord nu te lang gaan lopen zeuren en zaniken, en gaan lopen vervelen, kan het zomaar gebeuren dat Jaap zegt: ‘Hey jongens, ik wens jullie heel veel plezier met jullie onzin. Adieu, ik ben weg”, voorspelt Vermeegen in een video op zijn Youtube-kanaal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *