FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam komt terug op transferbesluit bij Feyenoord’

Jaap Stam was niet blij met het vertrek van verdediger Jeremiah St. Juste en mede daarom weigerde hij Jan-Arie van der Heijden te laten vertrekken. Maar het Algemeen Dagblad verwacht dat hij toch de Kuip gaat verlaten.

Van der Heijden werd zondag tegen FC Utrecht in de rust vervangen. De fans hadden toen al hun afkeur laten blijken en daardoor groeit de kans op een vertrek. “De verdediger wil weg. Dat heeft hij de leiding van Feyenoord -of wat daar nog van over is- al meermaals laten weten”, zo stelt het AD.

“En het kan niet anders dat hij nog voor 1 september -wanneer de transfermarkt sluit- de deur van de Kuip achter zich dichtslaat, ook al blokkeerde trainer Jaap Stam de vertrekwens van zijn routinier vooralsnog. Maar na zondag zal de coach beseffen dat het weinig zin heeft om Van der Heijden nog aan zijn contract te houden”, aldus het AD.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *