‘Feyenoord-problemen dreigen alleen maar groter te worden’

Een plekje in de top 3 is dit seizoen geen zekerheidje meer voor Feyenoord. Dit meldt de krant Trouw vandaag. Het medium schrijft: “Stam heeft ook te dealen met de stuurloosheid bij Feyenoord, waar de positie van algemeen directeur nog vacant is na het vertrek van Jan de Jong en de functie van technisch directeur op interimbasis wordt vervuld door Sjaak Troost, die in zijn werkzaamheden wordt ondersteund door oud-spelers Van Persie en Kuyt. Zij gebruiken hun netwerk in de zoektocht naar bruikbare spelers voor Feyenoord. De budgetten zijn echter beperkt.”

“Medekoploper AZ lijkt intussen een geduchte concurrent voor de derde plek te worden. De Alkmaarders, in 2015 en 2016 gekroond met de Rinus Michels Award voor de beste jeugdopleiding van Nederland, beschikt over meer kapitaal op het veld dan Feyenoord. Bij Feyenoord vertegenwoordigt alleen Berghuis een significante waarde, terwijl AZ – met talenten als Boadu en Stengs – veel meer transferinkomsten kan verwachten in de toekomst. Daarnaast loopt de jeugdopleiding van AZ voor op die van Feyenoord, dat nu pas een nieuw trainingscomplex in gebruik neemt”, aldus Trouw.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!