Feyenoord-talent heeft Eredivisie-clubs voor het uitkiezen

Cambuur hoopt dit seizoen Crysencio Summerville te huren van Feyenoord maar ze hebben wel de nodige concurrentie gekregen.

De Leeuwarder Courant meldt dat de 17-jarige jeugdinternational ook naar de Eredivisie kan. Naar verluidt zijn ADO Den Haag en RKC Waalwijk tevens ge├»nteresseerd in Summerville, waardoor de deal tussen Cambuur en Feyenoord zeker nog niet rond is. “De bal ligt nu bij Feyenoord. Wat ons betreft staat het sein op groen, Summerville is zeer welkom”, aldus de technisch manager van de Keuken Kampioen Divisie-club tegen de lokale krant.

Summerville hoeft komend seizoen waarschijnlijk niet te rekenen op veel speelminuten in de hoofdmacht van Feyenoord. De club staat daarom open voor een verhuur. Afgelopen seizoen vond hij onderdak bij FC Dordrecht.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!