‘Feyenoord legt 7 miljoen euro neer voor redder in nood’

Feyenoord is dichtbij het aantrekken van centrale verdediger Marcos Senesi. Een 22-jarige centrumverdediger van het Argentijnse San Lorenzo. Ze vragen zeven miljoen euro voor hem en beide clubs naderen elkaar wat betreft die transfersom. Dit weet het AD te melden.

ok Álvaro Barreal van Vélez Sarsfield moet naar de havenstad van Nederland komen, zo is inmiddels wel algemeen bekend. De jonge spits wordt vermoedelijk echter pas aangekocht als zeker is dat Feyenoord de groepsfase van de Europa League heeft bereikt, aangezien hij zo’n 6 miljoen euro kost en de Rotterdammers niet beschikken over een goedgevulde oorlogskas.

 

 

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!