‘Andrija Novakovich is een goede optie voor Feyenoord’

Vorig seizoen maakte Andrija Novakovich furore bij Fortuna Sittard door veel goals te maken. Nu is hij weer teruggkeerd bij zijn werkgever Reading. Analist Leo Driessen denkt dat hij een versterking kan zijn voor Feyenoord.

In het programma ‘Voetbalpraat’ zegt hij: “Die heeft bij Fortuna toch laten zien dat hij Eredivisie-waardig is. Dus ja, als je een alternatief zoekt voor een bepaalde periode… Haalbaar en waarvan je weet dat hij die spitspositie aankan: volgens mij een behapbare en redelijk tijdelijke oplossing.”

Tafelgenoot Kees Kwakman is het echter niet met Driessen eens: “Dat is niet de oplossing voor Feyenoord, denk ik. Hoewel hij groot is, vond ik hem juist met de rug naar de goal niet zo. Ik vond hem juist in de counter beter. Ik denk dat Feyenoord meer behoefte heeft aan een aanspeelpunt.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!