FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord loopt blauwtje bij Manchester United voor nieuwe aanvaller’

Feyenoord heeft onlangs geinformeerd bij Manchester United over de beschikbaarheid van Tahith Chong. De jonge aanvaller zou een huuraanbod hebben afgeslagen omdat hij voor zijn kans bij The Mancunians wil gaan. Dit weet Voetbal International te melden.

‘De Rotterdammers hoopten Chong te kunnen huren. Feyenoord wilde de aanvallende opties in de selectie vergroten en kwam uit bij Chong. De op Curaçao geboren jeugdinternational speelde eerder al in de jeugdopleiding van de Rotterdammers, maar vertrok in 2016 naar Manchester United. In Engeland heeft hij inmiddels zijn debuut gemaakt in de hoofdmacht, Chong kwam zelfs binnen de lijnen tijdens het Champions League-duel met Paris Saint-Germain vorig seizoen.’

Zijn zakwaarnemer Erkan Alkan reageert bij VI: “Tahith wil niet verhuurd worden, maar vechten voor zijn kans bij Manchester United. Ook topclubs uit de Bundesliga en La Liga hebben hem in het vizier. Hij heeft een sterke voorbereiding gedraaid, waarin hij heeft bewezen bij de betere aanvallers van United te horen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *