FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Waarschuwing van Hapoel: ‘Feyenoord is defensief zoekende en wij hebben snelle spelers’

Donderdagavond neemt Feyenoord het op tegen Hapoel Beer Sheva. Dat is de club waar Nigel Hasselbaink onder contract staat. Hij speelde o.a voor Excelsior.

In gesprek met De Telegraaf blikt hij vooruit: “Natuurlijk is dat een mooi affiche, ook voor mezelf. Feyenoord is voor mij de favoriet, maar dat vind ik niet erg. Wij gaan zeker niet de bus parkeren in De Kuip. Waar onze kansen liggen? Feyenoord is nog een beetje zoekende, ook defensief. En wij hebben voorin aardig snelle spelers, die flink wat tempo kunnen maken… Dat kan ons helpen.”

Hasselbaink geeft aan dat zijn team meestal in een 4-3-3-formatie speelt: “Maar we kunnen ook vanuit de omschakeling spelen als dat nodig is.” Hij heeft geen contact met spelers van Feyenoord: “Nee, dat niet, hoewel ik Luciano Narsingh en Leroy Fer wel ken. Narsingh komt net als ik uit Amsterdam. Ik zal ze nog wel een berichtje sturen als ik in Nederland ben of onderweg. Zal ik ze even wakker schudden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *