BREAKING: Dylan Vente per direct naar RKC Waalwijk

Dylan Vente speelt dit seizoen voor RKC Waalwijk. Hij wordt voor een jaartje gehuurd van Feyenoord waar hij uit beeld is geraakt. Dit meldt de promovendus via haar digitale kanalen.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld vertelt op de website van de Waalwijkers: “Met Dylan hebben we een speler in huis gehaald die ondanks zijn jonge leeftijd al heel wat ervaring heeft op Eredivisieniveau. Bij Feyenoord heeft hij laten zien over veel potentie te beschikken en krijgt de kans om dat nog verder te ontwikkelen. Met Dylan halen we een veelzijdige spits bij onze selectie, waarmee we aanvallend meerdere opties hebben.”

Vente zelf zegt op het kanaal van zijn management: “Ik wist lange tijd niet of ik verhuurd mocht worden, maar gistermiddag kreeg ik de bevestiging van Feyenoord. Vanmorgen (vrijdagochtend red.) rond 8 uur ben ik gekeurd en straks zal ik ook direct meetrainen met de selectie. Ik heb begrepen dat er meerdere clubs waren die mij wilden huren. RKC toonde al wat langer belangstelling en was er ook als de kippen bij toen ik daadwerkelijk gehuurd kon worden. Daaruit blijkt dat ze vertrouwen in mij hebben en dat is natuurlijk fijn.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!