FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord slaat met inkomsten Europa League toe op de transfermarkt’

Clubwatcher Mikos Gouka gaat ervan uit dat Feyenoord nog twee nieuwe spelers gaat halen. Dit zegt hij in de AD-show Voetbal op Vrijdag. Wel zijn ze afhankelijk van het behalen van de groepsfase van de Europa League maar dat kan bijna niet meer fout gaan.

“Er komt absoluut wat bij. Er komt wat Europees geld bij als ze vijftien kilometer van de Gazastrook overeind blijven en dat geld hebben ze nodig om San Lorenzo genoeg te betalen voor die Marcos Senesi.”

“Dat moet in orde komen”, zo verwacht Gouka. Naar verluidt moet Feyenoord een transferrecord (7 miljoen euro) neerzetten om de Argentijnse verdediger binnen te halen. “En dan zou er ook nog een spits moeten komen”, aldus de AD-journalist.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *