FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-target’ aanbevolen bij PSV: “Waarom niet?”

De naam van Vitesse-aanvaller Bryan Linssen valt vaakt bij Feyenoord maar volgens analist Kenneth Perez zou ook PSV eens moeten kijken naar hem. Hij denkt dat het een prima optie zou zijn voor de Eindhovenaren.

Linssen heeft een aflopend contract in Arnhem. “Dan is hij gratis op te halen. Dan kun je de gok wel nemen als club”, concludeert Perez zondagavond bij FOX Sports. “Feyenoord? Die club wordt altijd genoemd, hè. Een speler van de subtop wordt altijd in verband gebracht met Feyenoord.”

Toch durft Perez zelfs een stapje verder te kijken: PSV. “Waarom niet? Hij kan fantastisch spelen bij PSV. Daar heb je echt de ruimte. Bij de eerste goal van PSV tegen Limassol zag je de kwaliteiten die hij ook bezit.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *