FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord verwacht dat miljoenenaankoop zich gaat verdubbelen’

Feyenoord gaat zich op korte termijn zo goed als zeker versterken met de Argentijnse mandekker Marcos Senesi.

Het Algemeen Dagblad schrijft op maandagmorgen: “Bij rivaal Ajax lopen ze kwijlend rond als ze Lisandro Martínez dagelijks aan het werk zien. En dat voor een transfersom van zo’n 7 miljoen euro, nemen ze aan in De Kuip. Bij Feyenoord moeten zo’n beetje alle spaarvarkentjes nog wel een keer volledig worden omgekeerd voor zo’n bedrag. Senesi moet naar verluidt tussen de 5 en 7 miljoen euro kosten. Een forse investering voor een speler die ook tijd nodig zal hebben om te wennen in Europa.”

De krant vervolgt: “De nieuwe beleidsbepalers willen de jeugd zien doorbreken. Maar willen ook toeslaan bij buitenkansjes, zelfs als ze uit Zuid-Amerika komen. Die mensen zien vooral deze feiten: de nog jonge Senesi geldt in Argentinië al jaren als een groot talent en is als voornamelijk linksbenige speler een vaste waarde in de selectie van Argentinië Onder-23. De zakenmensen in De Kuip geloven heilig dat de transferwaarde snel zal verdubbelen, zeker als Feyenoord in de Europa League de schijnwerpers kan pakken en Senesi zoals verwacht snel zal debuteren in de nationale ploeg.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *