FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV en Feyenoord azen op Oranje-international’

Zowel PSV als Feyenoord hebben interesse in dezelfde speler. Het gaat om Jeremain Lens die voor het Turkse Besiktas speelt. Dit weten diverse Turkse media te melden.

Ruim een week geleden werd Lens al gelinkt aan een terugkeer naar PSV. Trainer Mark van Bommel wilde de interesse destijds niet ontkennen, maar het is een publiek geheim dat de club vooral naar Ritsu Doan (FC Groningen) en Alireza Jahanbakhsh (Brighton & Hove Albion) kijkt als nieuwe aanwinst.

Lens is nog niet afgeschreven als optie, maar de Eindhovenaren hebben nu wel concurrentie van Feyenoord als we de Turkse pers mogen geloven. De 31-jarige aanvaller komt bij Besiktas weinig aan spelen toe en mag ondanks een doorlopend contract uitkijken naar een andere club. De club zou afzien van een transfersom.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *