Jaap Stam laat Van der Heijden en Ayoub buiten Feyenoord-selectie

Jaap Stam heeft Jan-Arie van der Heijden en Yassin Ayoub buiten de selectie gehouden voor het duel met Hapoel Beer Sheva van aankomende donderdag.

Van der Heijden begon het seizoen nog als basisspeler, maar verspeelde recentelijk zijn plek na een reeks fouten. De verdediger wil en mag vertrekken uit Rotterdam. In de zoektocht naar een nieuwe club heeft Feyenoord besloten om hem buiten de wedstrijdselectie te houden. Ook Ayoub mag als kersverse vader in Nederland achterblijven.

Feyenoord won de heenwedstrijd tegen Hapoel Be’er Sheva met 3-0 en daarmee lijkt plaatsing voor de groepsfase van de Europa League al bijna een feit. Steven Berghuis gaat overigens wél mee naar Israël, waar Feyenoord dinsdag aankomt om te kunnen acclimatiseren.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!