‘Feyenoord gaat tot het gaatje voor deze zomertransfer’

Feyenoord heeft een ultiem bod neergelegd bij het Argentijnse San Lorenzo voor centrale verdediger Marcos Senesi. Dit weet Voetbal International te melden.

VI schrijft: “Dat bod benadert de vraagprijs van San Lorenzo, het gaat vooral nog om details over de belastingafdracht van de transfer. (…) Feyenoord is bereid om ongeveer zeven miljoen euro voor Senesi aan San Lorenzo te betalen en de Argentijnse club heeft ook een doorverkooppercentage bedongen. Er wordt nu nog onderhandeld over enkele belastingtechnische details.”

De 22-jarige Senesi moet in De Kuip de nieuwe sterkhouder worden in de achterhoede. Feyenoord haalde deze zomer met Edgar Ié, George Johnston en Rick Karsdorp al drie nieuwe verdedigers naar Rotterdam en daar moet de jeugdinternational van Argentinië nog eens bovenop komen.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!