FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord brengt op het laatste moment bod uit spits Ignacio Jeraldinho’

Feyenoord is dichtbij het aantrekken van de centrale verdediger Marcos Senesi maar nu willen ze ook op het laatste moment een spits binnenhalen. Volgens het medium France Footbal hebben de Rotterdammers een bod uitgebracht op Ignacio Jeraldinho van Audax Italiano La Florida.

Naar verluidt wil technisch directeur Sjaak Troost ongeveer 1,5 miljoen euro betalen voor zijn nieuwe target, die in ieder geval al een stuk goedkoper is dan de bovengenoemde twee opties. Jeraldinho is een 23-jarige Chileen die in het voorbije voetbalseizoen negen keer scoorde in achttien wedstrijden in de Primera División de Chile, waarnaast hij drie treffers voorbereidde. In 2015 was de spits al eens dicht bij een transfer naar Europa: hij was er al helemaal uit met het Italiaanse Parma, maar dat moest toen een faillissement aanvragen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *