FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord neemt nog voor de transferdeadline afscheid van twee spelers’

Feyenoord hoopt nog voor de transferdeadline twee spelers te slijten. Het gaat om Jan-Arie van der Heijden en Yassin Ayoub.

De Telegraaf meldt op woensdagochtend: “Feyenoord-trainer Jaap Stam heeft verdediger Jan-Arie van der Heijden en middenvelder Yassin Ayoub niet meegenomen naar Israël voor de return tegen Hapoel Beer Sheva. Beide spelers lijken in aanmerking te komen voor een vertrek, voordat de transfertermijn komende maandag om middernacht sluit.”

De krant vervolgt: “De verdedigers Edgar Miguel Ié en George Johnston gaan deze week voor de eerste keer met Feyenoord op reis naar het buitenland. De twee nieuwkomers zijn door trainer Jaap Stam in de selectie van 21 man opgenomen voor de return in de play-offs van de Europa League. De Rotterdamse ploeg verdedigt morgen in Israël een voorsprong van 3-0.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *