Jan-Arie van der Heijden lijkt te gaan vertrekken naar opvallende club

De kans is groot dat Jan-Arie van der Heijden Feyenoord op korte termijn gaat verlaten. Hij geniet namelijk interesse van het Turkse Basaksehir. De club waar ook Eljero Elia speelt.

Voetbal International schrijft over de ophanden zijnde deal: “Istanbul Basaksehir, de club van Eljero Elia, onderzoekt de mogelijkheid om Jan-Arie van der Heijden over te nemen van Feyenoord. De Turken willen snel zaken doen, maar hebben zich nog niet officieel gemeld bij Feyenoord. Ook Panathinaikos had interesse in Van der Heijden, alleen ontbreekt het de Grieken aan de financiele middelen om de transfer voor elkaar te krijgen. Basaksehir zou dat wél moeten kunnen lukken.”

Het blad gaat verder: “Van der Heijden staat zelf open voor een vertrek naar Istanbul. Hij is momenteel niet met Feyenoord in Israël, waar de club een 3-0 voorsprong verdedigt tegen Hapoel Beer Sheva voor een plek in de Europa League. Van der Heijden had eerder te horen gekregen dat hij moest vertrekken en toen hij daarvan werk wilde maken, besloot trainer Jaap Stam hem vanwege blessures langer in Rotterdam te houden.” De verdediger klaagde daar niet over, maar zag wel verschillende geïnteresseerde clubs afhaken, waaronder het Duitse 1. FC Köln en het Zwitserse FC Basel…

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!