‘Feyenoord gaat naast Senesi, nog voor een verdedigende topaankoop’

Feyenoord heeft Marcos Senesi zo goed als binnen maar daar zal het waarschijnlijk niet bij blijven.Miguel Araujo zou ook op het punt staan om de overstap te maken. De Peruviaan (24) is al in Nederland en moet overgenomen worden van Alianza Lima. Zijn zaakwaarnemer bevestigde interesse van Feyenoord.

Maar daar blijft het niet bij, want volgens de Argentijnse media betekent de aanstaande komst van Araujo niet dat er door de naam van Marcos Senesi een streep gaat. Sterker nog; naar verluidt wordt de mandekker van San Lorenzo vrijdag al gepresenteerd, na het – vrijwel zeker – bereiken van de Europa League.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!