FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat naast Senesi, nog voor een verdedigende topaankoop’

Feyenoord heeft Marcos Senesi zo goed als binnen maar daar zal het waarschijnlijk niet bij blijven.Miguel Araujo zou ook op het punt staan om de overstap te maken. De Peruviaan (24) is al in Nederland en moet overgenomen worden van Alianza Lima. Zijn zaakwaarnemer bevestigde interesse van Feyenoord.

Maar daar blijft het niet bij, want volgens de Argentijnse media betekent de aanstaande komst van Araujo niet dat er door de naam van Marcos Senesi een streep gaat. Sterker nog; naar verluidt wordt de mandekker van San Lorenzo vrijdag al gepresenteerd, na het – vrijwel zeker – bereiken van de Europa League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *