PSV, Feyenoord en AZ kunnen topclubs uit de Premier League loten

PSV, Feyenoord en AZ wisten zich gisteren te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Vanmiddag om 13.00uur is de loting hiervoor.

PSV is de hoogst geplaatste Eredivisie-club en neemt plaats in pot twee. Feyenoord komt in pot drie, waar AZ in de laagste pot zit (vier). Zodoende kunnen alle Nederlandse clubs zich opmaken voor een clash met een team uit de hoogste categorie qua UEFA-ranking.

Zo is er de mogelijkheid om Arsenal of Manchester United te loten. Ook het Sevilla van Luuk de Jong en het AS Roma van Justin Kluivert zijn opties. Bekijk de volledige potintdeling voor de Europa League in onderstaande tweet.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!