FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat voor een stunt op de slotdag van de transfermarkt’

Op de laatste dag van de transfermarkt hoopt Feyenoord twee spelers naar Rotterdam te halen. In eerste instantie moet mandekker Marcos Senesi overkomen van San Lorenzo maar ze willen ook spits Alvaro Barreal binnenhalen.

Spits Barreal lijkt voor de winterstop nog niet te kunnen worden losgeweekt, maar Feyenoord wil er alles aan doen om nog een creatieve transfer (eerst een huurperiode) te realiseren voor de aanvaller.”

De krant vervolgt: “De dubbelslag zou een investering van zo’n 12 miljoen euro vergen, waarbij Senesi iets duurder is dan zijn landgenoot voor de aanval.” De naam van de verdediger staat boven aan de verlanglijst: “Dat Stam nu voorrang geeft aan de komst van Senesi is begrijpelijk. Centrale verdediger Sven van Beek is nog altijd geblesseerd, terwijl Nicolai Jörgensen weer in training is. Als Eric Botteghin door een blessure of schorsing zou wegvallen is er bijna niemand meer over voor het centrum van de defensie. De komende 48 uur gaan bepalend worden voor de armslag die Stam straks in de Europa League en competitie heeft. De verwachting is dat er dit weekeinde minimaal één aankoop in het vliegtuig stapt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *