Sjaak Troost onthult: Feyenoord-transfer op losse schroeven

Slecht nieuws dreigt voor Feyenoord. De transfer van Marcos Senesi zou namelijk op losse schroeven staan. Op de clubwebsite van de Rotterdammers vertelt hij over de mogelijke komst van de Argentijnse centrumverdediger: “Daar zijn we mee in gesprek, maar het is nog onduidelijk of het door kan gaan.” Komen er verder nog spelers bij? “We kijken altijd nog wel naar kansen die zich voordoen. Dat zullen we tot maandagavond twaalf uur blijven doen. Als er een kans voorbij komt die we niet kunnen laten gaan, zullen we die pakken.”

Jan-Arie van der Heijden mag in ieder geval vertrekken: “We zullen altijd blijven waarderen wat Jan-Arie voor ons gedaan heeft. Daarom vind ik dat dat soort spelers door de voordeur mogen vertrekken. Dit is het moment voor Jan-Arie om een nieuwe uitdaging aan te gaan, omdat de kans groot is dat hij geen basisspeler wordt.” Yassin Ayoub mag weg, maar dit hoeft niet: “De trainer heeft een goed gesprek met hem gehad, ook ik heb Yassin gesproken over de rol die hij binnen de selectie heeft. Hij zal als basisspeler niet al te veel van start gaan. Als hij zich daar niet in kan vinden, hebben we er begrip voor als hij ook om zich heen kijkt.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!