‘Jeugdtransfer Jamal Ourhris van Feyenoord naar PSV onderzocht door KNVB’

Afgelopen zomer maakte de 14-jarige Jamal Ourhris de overstap van de jeugdopleiding van Feyenoord naar die van PSV. De KNVB heeft nu een onderzoek gestart na de gang van zaken. Feyenoord zou al overeenkomsten met de middenvelder hebben, maar die zijn door PSV omzeild door hem aan te melden onder de naam Gonzaga. PSV zou het nu op willen lossen door geld te betalen.

Indien beide clubs niet tot een akkoord weten te komen, mag Ourhris tot januari niet in actie komen voor PSV. Ook mag hij momenteel niet trainen bij PSV, mag hij geen clubkleding dragen en mag hij geen foto’s van PSV delen op social media. De middenvelder is inmiddels ook al verwijderd van de jeugdsite, waar hij deel uitmaakte van PSV onder 16.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!