Nicolai Jorgensen traint weer mee met Feyenoord

Goed nieuws voor Feyenoord. Nicolai Jorgensen is namelijk weer in training na zijn slepende blessure. Dit weet trainer Jaap Stam te melden op de officiele website van de Rotterdammers.

“Nico staat er heel goed op. Die voelt zich goed. Af en toe wel wat last van zijn spieren, maar dat komt ook door de arbeid die hij moet leveren en dat is een goed teken. Hij heeft met zijn knie weinig problemen en doet weer mee in groepstrainingen.”

Ook over Jens Toornstra is Stam optimistisch. “Jens die traint ook weer. Hij heeft alles individueel gedaan. Maximale belasting, dat ging allemaal heel goed. We kijken of hij deze week kan instromen in de groep en dat is een heel goed teken en dan kunnen we kijken de komende wedstrijden hoe we dat gaan invullen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *