‘Verrassende oplossing lonkt voor Jan-Arie van der Heijden’

Een dag na het verstrijken van de transferperiode speelt Jan-Arie van der Heijden nog steeds bij Feyenoord. Hij had graag een transfer gemaakt maar tot een akkoord met een andere club kwam het niet. De enige oplossing om weg te komen is om het contract te ontbinden.

Door de serieuze media is daar nog geen melding van gemaakt. Echter, het Twitter-account Feyenoord TransferMarkt spreekt van een ‘grote kans op contractontbinding’ voor de verdediger. Op die manier zou voorkomen worden dat hij zich een half jaar zit te verbijten op de reservebank in Rotterdam.

Het medium noemt Yassin Ayoub in dezelfde tweet. Ook de middenvelder zou eventueel in aanmerking komen voor ontbinding van het contract.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *