‘De kwaliteiten in de Feyenoord-selectie zitten er’

Volgens nieuweling Leroy Fer zitten er uitstekende kwaliteiten in de selectie van Feyenoord. Dit zegt de middenvelder in een gesprek mer RTV Rijnmond.

“We hebben een heel goed elftal”, aldus Fer. “Ik heb al vaker aangegeven dat we van wedstrijd tot wedstrijd moeten kijken. Wij moeten niet kijken naar wat andere clubs misschien doen, maar gewoon focussen op de wedstrijden die komen. De kwaliteiten in de selectie zitten er. Wij moeten gewoon elke wedstrijd alles geven.”

Met de middenvelder gaat het zelf fysiek steeds beter. “Ik ben bijna topfit”, zo geeft hij aan. “Ik ben er natuurlijk zes maanden uit geweest. Het duurt wel even om weer honderd procent fit te zijn, maar ik denk dat dat bijna daar is.”

Fer maakte tegen Hapoel Beer Sheva zijn eerste twee treffers sinds zijn terugkeer in De Kuip. De middenvelder was daar erg blij mee. “Je kon dat vooral aan de eerste goal zien. Dat hielp uiteindelijk ook aan de 3-0 zege. Die tweede goal ging er ook in. Dat was gewoon een heel fijn gevoel”, zegt hij daarover. “Natuurlijk ook de fans, het Legioen. Ze juichten bij de eerste goal en vooral de tweede goal. Een explosie kwam er los.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!