FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Giovanni van Bronckhorst gaat aan de slag bij Manchester City’

Het ziet ernaar uit dat voormalig Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst een nieuwe werkgever heeft gevonden. Hij zou namelijk aan de slag gaan bij de Engelse grootmacht Manchester City.

De Telegraaf onthult op maandagmorgen: “Giovanni van Bronckhorst is afgelopen week veelvuldig gesignaleerd in het Etihad-stadion en op het trainingscomplex van Manchester City. Dat is geen toeval, want de deze zomer bij Feyenoord vertrokken voetbaltrainer zet zijn carrière voort bij de Engelse topclub. Van Bronckhorst is aan de slag gegaan bij de Manchester City Football Group (CFG). Die stap in zijn loopbaan is al voor zijn zomervakantie gezet, maar de ex-international heeft daarover niet eerder naar buiten willen treden. Achter de schermen hadden gesprekken plaats met Brian Marwood, directeur Global Football binnen de City Group.”

De krant legt uit: “De Engelse kampioen biedt Van Bronckhorst de kans om zich binnen de totale organisatie van de City Group verder te ontwikkelen als trainer/coach. Om die reden gaat de 106-voudig Oranje-international zich in eerste instantie verdiepen in de totale voetbalorganisatie. Het is de bedoeling dat hij in alle geledingen kennis maakt met de filosofie achter het miljardenproject van City. De City Football Group, goed voor een omzet van 4,7 miljard euro, heeft met Manchester, New York en Melbourne drie zogenaamde flagship-clubs en daarachter zit nog een aantal clubs dat als satellietclub of partnerclub opereert.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *