FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam neemt pijnlijke beslissing bij Feyenoord’

Aan het einde van de transferperiode wist Feyenoord de Argentijnse mandekker Marcos Senesi nog te strikken. De verwachting is dat de recordaankoop van de Rotterdammers snel een basisplaats zal krijgen maar dat heeft natuurlijke gevolgen voor iemand anders.

De Telegraaf schrijft vandaag namelijk: “Heeft de komst van Senesi ook gevolgen voor aanvoerder Eric Botteghin? Die vraag rijst zodra de Argentijn door Stam klaar wordt geacht voor het grote werk in De Kuip. In de zomer was al duidelijk dat Feyenoord dacht aan versterking – lees vervanging – van het centrum van de defensie. Stam wilde snelheid in zijn achterste linie en de Afrikaan Edgar Ié verving in recordtijd Jan-Arie van der Heijden, die op de bank belandde. Ié maakte zich vrij rap populair bij de aanhang van Feyenoord. Hij maakte een frisse indruk en liet blijken inderdaad over snelheid te beschikken.”

De krant gaat verder: “Gelet op de voor Feyenoord-begrippen forse investering van ruim zes miljoen euro mag worden verwacht dat Senesi ook een basisplaats gaat krijgen. Als dat dit weekeinde niet gebeurt, dan misschien volgende week al. Maar als Botteghin daarvan het slachtoffer wordt, en veel andere smaken zijn er niet, zou dat ook betekenen dat Stam een nieuwe aanvoerder moet aanwijzen…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *