‘Feyenoord momenteel bezig met opmerkelijke deal’

Aan het begin van de zomer wilde Feyenord dolgraag af van Renato Tapia. Tegenwoordig is hij een vaste basisspeler en willen de Rotterdammersmet hem in gesprek over een contractverlenging. Het kan snel gaan.

“Sjaak Troost, de technisch-directeur ad interim, zal met de middenvelder heel snel de besprekingen hervatten over een langer verblijf bij Feyenoord. De oud-international heeft begin dit seizoen een stevig standpunt verkondigd aan Tapia en daar blijft hij bij. Troost wil niet dat spelers voor wie Feyenoord een transfersom heeft moeten betalen, gratis de deur uitlopen. Dat betekende óf een verkoop in de voorbije transferperiode óf een nieuw contract in De Kuip.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!