FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder is een van de beste middenvelders van de Eredivisie’

Afgelopen zomer keerde Leroy Fer terug bij Feyenoord. Arman Avsaroglu vindt dat de middenvelder het goed doet in de Eredivisie.

De commentator zegt bij de NOS: “Ik heb wel het gevoel dat hij heel goed ligt in de groep. Het is ook iemand die de groep op sleeptouw neemt. En ik denk dat hij zeker wat kan overbrengen aan spelers als Orkun Kökcü of Wouter Burger die naast hem spelen. Het is voor dat soort jongens ook goed om zo iemand erbij te hebben. Al zullen ze niet tegen hem opkijken, maar wel zien dat hij veel heeft meegemaakt en dan luisteren ze wel.”‘

Ook op het veld is Fer belangrijk: “Hij heeft wel de internationale ervaring en was altijd een goede speler in de Eredivisie. Meer dan dat, hij was echt goed. Als je hem nu weer ziet met zijn kracht, energie en loopvermogen dan is hij een van de beste middenvelders van Nederland. Hij is nu al een bepalende speler voor Feyenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *