FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

ADO-speler hoopt op transfer naar Feyenoord

ADO den Haag verloor gisteren met 3-2 van Feyenoord. Één speler van ADO kan terugkijken op een goede prestatie. We hebben het over Shaquille Pinas.

De jongeling brak dit seizoen op hoog tempo door bij ADO en is nu vaste basisspeler, centraal achterin. “Ik wil alles spelen en alles zo goed mogelijk proberen te spelen. Daar zullen mindere wedstrijden tussen zitten”, erkent Pinas voor de camera van Veronica Inside.

“De eerste helft vond ik van mezelf gewoon slecht. De tweede helft doe je het ietsje beter als ploeg en kom je zelf ook beter in de wedstrijd”, blikt de verdediger terug op de wedstrijd in De Kuip. “Dan kan ik terugkijken op een slechte eerste helft en een redelijke tweede helft.”

Pinas speelde overigens lang in de jeugdopleiding van Feyenoord: de 21-jarige mandekker hoopt er ooit terug te mogen keren. “Het zou mooi zijn om ooit in De Kuip te mogen spelen voor Feyenoord, alleen nu ben ik speler van ADO en wil ik hier alles spelen. Dan zie ik daarna wel wat de toekomst mij brengt. Maar het is zeker wel mooi als je een keer voor Feyenoord mag spelen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *