FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Steven Gerrard geeft zijn mening over Feyenoord en Jaap Stam

Aanstaande donderdag speelt Feyenoord in de Europa League tegen Rangers FC. De Schotse ploeg wordt getraind door Steven Gerrard. Hij is onder de indruk van het werk dat Jaap Stam levert bij de Rotterdammers.

In De Telegraaf komt hij aan het woord: “De loting was fantastisch voor ons. Dit worden twee duels waar ik enorm naar uitkijk. Ik vond Jaap als speler een beer van een verdediger. We hebben elkaar nooit ontmoet bij het uitgaan of in andere kringen. Maar ik heb hem altijd bewonderd. Als centrale verdediger had hij eigenlijk alles: goed in de lucht, sterk aan de bal en fysiek formidabel.”

Stam was in het Championship trainer van Reading: “Hij heeft de moeite genomen om weer naar Engeland te verhuizen en om hier te werken als trainer. Daar heb ik wel respect voor. Ik heb zijn Reading-team ook best vaak bekeken, daardoor heb ik ook een aardig beeld van hoe hij zijn elftallen laat voetballen.”

Gerrard is van mening dat het huidige Feyenoord ‘vol energie’ en ‘met lef’ speelt: “Er zit jeugd in de ploeg en daardoor zit er frisheid en fitheid in het elftal. Maar ik heb ook gezien dat de jongens in fases wat wegzakken. Ik wil dat mijn team op de juiste momenten toeslaat.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *