FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord gewaarschuwd voor ‘El Buffalo’

Aankomende donderdag neemt Feyenoord het in de Europa League op tegen Rangers FC. Michael Mols vindt dat de Rotterdammers moeten uitkijken voor één bepaalde speler. Het gaat om de spits Alfredo Morelos.

“Voor Jermain Defoe was het tegen de sterke centrale verdedigers van Celtic vorige maand (2-0 nederlaag) erg lastig, maar toen Morelos erin kwam zag je dat hij meer overtuiging in zich had. Iedereen verwachtte dat Rangers hem deze zomer zou gaan verkopen voor een flinke zak geld, maar de manager en de fans wilden hem niet kwijt”, vertelt Mols over de 23-jarige Colombiaan, die vorig jaar 30 goals maakte voor zijn club, in de Herald Scotland.

Naast 30 goals pakte Morelos echter ook veel gele en meerdere directe rode kaarten. “Zijn mentaliteit is altijd al zijn enige probleem geweest. Hij heeft de pure wil om te winnen, maar soms is het nog te makkelijk om hem gek te maken. Als hij zijn temperament onder controle kan houden, is hij een speler van wereldklasse. Morelos is ook nog jong en leert nog altijd veel bij. Hoe ouder je bent, hoe wijzer, en dat is bij hem ook het geval. Als hij zo doorgaat kan hij zeker een volgende stap in zijn carrière gaan maken”, voorspelt Mols tot slot.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *