“Ik denk dat Feyenoord nog meer stappen gaat maken”

Volgens Dirk Kuyt is Feyenoord bezig op de goede weg. Hij ziet ook dat er steeds meer stappen worden gezet. In de transferperiode werd er goed versterkt en qua talent zit het ook wel goed bij de Rotterdammers.

De Katwijker vertelt in De Telegraaf: “Voor Feyenoord wordt het duel in de Europa League een mooi moment om te zien waar we nu staan. Het elftal begint vorm te krijgen en ik denk dat Feyenoord nog meer stappen gaat maken. Ik vond het prachtig om te zien hoe we in de eerste helft tegen ADO Den Haag speelden, nota bene zonder Steven Berghuis die zo belangrijk is voor het team. Feyenoord heeft het tot zondag ook zonder Nicolai Jörgensen en Jens Toornstra moeten doen. Die komen er nu bij.”

Kuyt vervolgt: “Tegelijkertijd vind ik het heel bijzonder dat zes jongens die vorig seizoen nog in de Academy zaten nu al hun debuut in de Eredivisie hebben gemaakt. Naast Kökcü zijn dat Burger, Bannis, Azarkan, Geertruida en Summerville, die bij ADO inviel. Sommigen hebben uitzicht op een basisplaats, zoals Kökcü, anderen moeten nog even wachten.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!