FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Kramer over Van Bronckhorst: “Hij behandelde niet iedereen gelijk”

Michiel Kramer kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn tijd bij Feyenoord. Hij vindt dat trainer Giovanni van Bronckhorst namelijk niet iedereen gelijk heeft behandeld.

De spits was maandagavond te gast bij Peptalk op Ziggo Sport. Daar werd er een oud fragment van Van Bronckhorst getoond, waarin hij zei dat Kramer in zijn ogen niet beschikt over de echte topsportmentaliteit.

“Er is altijd een reden geweest waarom ik dingen gedaan heb. Dat zegt hij niet, maar die zijn er wel geweest”, reageert Kramer. “Als ik het gevoel heb dat niet iedereen hetzelfde wordt behandeld in het team… Dat is geen reden om minder hard te werken, maar het is niet fair tegenover de jongens die wél hard werken om de jongens die minder hard werken te belonen.”

“Het gaat erom dat ik hetzelfde behandeld moet worden als een jongen van achttien en iemand van 32. Dat is niet altijd het geval geweest. Daarom zeg ik dat de voetbalwereld niet eerlijk is, omdat dat niet altijd gebeurt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *