FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Eric Botteghin reageert op komst concurrent Marcos Senesi

Met de komst van Marcos Senesi heeft Eric Botteghin er een grote concurrent bij. Het ziet er dan ook naar uit dat hij zijn basisplaats zal gaan verliezen aan de Argentijn en op de bank gaat terechtkomen.

Toch is de Braziliaan niet bang. “Nee, helemaal niet. Ik lees wat dat betreft niks, maar ik ben wel blij dat Senesi er bij is. Want we hebben een brede selectie nodig”, aldus Botteghin bij RTV Rijnmond. Hij begroette dus nog een Zuid-Amerikaan. “Dat is alleen maar leuk voor mij, want nu heb ik weer een vriend erbij met wie ik Spaans kan praten.”

Gaan Botteghin en Senesi dan misschien het hart van Feyenoord vormen? “Dat is aan de trainer, die gaat dat straks bepalen. Maar ik heb nog steeds een goed gevoel, krijg veel vertrouwen van de trainer en medespelers en dat is het belangrijkste voor mij.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *