‘Investeerders willen Feyenoord verwennen met droomaankoop’

Eerder werd er gesproken over Amerikaanse investeerders die in Feyenoord zouden willen stappen maar na een tijdje namen die geluiden toch weer af. Maar mogelijk komt er nu hulp van een andere kant.

Volgens journalist Juampi Caballero van onder andere SLDA Radio willen externe investeerders namelijk toptarget Adolfo Gaich naar Rotterdam halen. De werkgever van de Argentijnse spits, San Lorenzo, vraagt maar liefst 8 miljoen euro, en zonder investeerders lijkt dat vrijwel zeker onbetaalbaar voor Feyenoord. Het is mogelijk dat de investeerders als tegenprestatie bijvoorbeeld een doorverkooppercentage op Gaich eisen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!