FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

The Sun doet bizarre onthulling over Gerrard en ‘arrogant’ Feyenoord

Steven Gerrard de trainer van Rangers FC vond dat er voorafgaand aan het duel met Feyenoord niet met respect over zijn team werd gepraat. Uiteindelijk wonnen de Schotten het duel met 1-0.

Volgens The Scottish Sun hing de kleedkamer van de Schotten namelijk vol met krantenknipsels van ‘arrogante’ uitspraken over de topclub uit de Schotse Premier League, afkomstig van Feyenoord-prominenten maar ook van de Nederlandse media. De voormalige sterspeler van het Engelse Liverpool was van mening dat de traditionele topclub uit de Eredivisie met iets te veel vertrouwen afreisde naar het Ibrox Stadium en vertelde zijn spelers dat ze dit genadeloos af moesten straffen.

Dat laatste lukte, want Rangers won met 1-0 van Feyenoord door een doelpunt van Sheyi Ojo. Na het duel toonde Gerrard zich wat meer een gentleman, hij zei namelijk: “Met alle respect: ik denk niet dat Feyenoord een dergelijke intensiteit gewend is in de Nederlandse competitie. We wilden ze direct uit hun comfort zone halen door agressief te spelen. We bespraken vooraf al dat we een optreden moesten geven dat simpelweg zou passen bij de afgelopen 24 uur.” Met dat laatste doelde hij natuurlijk op het overlijden van Fernando Ricksen aan de gevolgen van ALS.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *