FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jack van Gelder komt met grote Feyenoord-primeur’

Feyenoord is de enige club van de traditionele top 3 die geen belofteploeg heeft spelen in het professionele voetbal. Maar volgens jack van Gelder gaat daar volgend seizoen verandering in komen. Er komt een Jong Feyenoord dat in de Tweede Divisie gaat uitkomen.

De website Voetbal247 schrijft er over: ‘Enkele maanden geleden ventileerde Van Gelder ook al eens dat er achter de schermen gewerkt zou worden aan de instroming van de Rotterdamse beloften. Al langer zingt het gerucht rond, maar de bevestiging is tot op heden uitgebleven. Feyenoord heeft zich vrijwel altijd negatief uitgelaten over toetreding tot de voetbalpiramide. Met name voormalig technisch directeur Martin van Geel was sceptisch.’

‘Van Geel is echter vertrokken, wat de weg vrij zou kunnen maken voor toetreding. Het sterke vermoeden is dat Jong Feyenoord via de Tweede Divisie uiteindelijk net als concurrenten Ajax en PSV haar talenten in de Eerste Divisie wil laten rijpen. Sparta gaf eerder aan te spelen met de gedachte om juist na dit seizoen haar Jong-team terug te trekken uit de Tweede Divisie.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *