FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jaap Stam woest na blamage tegen Emmen: ‘Dit is dus het hele probleem’

Feyenoord speelde vanmiddag met 3-3 gelijk tegen FC Emmen. De Rotterdammers stonden al 12 minuten met 0-2 voor maar verspeelde deze voorsprong in de eerste helft nog. Trainer Jaap Stam is allerminst content met de situatie.

“Als je met 2-0 voorkomt, moet je dat vol blijven houden. Dat is het hele probleem en daar hebben we het ook gelijk mee gezegd”, reageert Stam op FOX Sports. “Als je dat niet doet en je speelt niet vanuit de principes die we hebben afgesproken, de principes waarmee we 2-0 voor komen, dan gaat het soms heel moeilijk worden. In dit geval schrik je daar van, ja. Het is frusterend dat de jongens het wel kunnen.”

“Die ruimte is er dus, we kúnnen zo spelen en kans creëren, doelpunten maken. Het is heel jammer dat er toch weer iets insluipt. Laag tempo, balverlies lijden… Dit was Feyenoord-onwaardig. Het mag gewoon niet gebeuren”, foetert Stam tot slot.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *