FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam gooit Feyenoorder uit de basis na slechte wedstrijd’

Vanavond speelt Feyenoord een inhaalduel tegen AZ. De ploeg van Jaap Stam zal dit gaan doen zonder vleugelaanvaller Sam Larsson. Na het dramatische optreden tegen Emmen van afgelopen weekend is hij kind van de rekening geworden. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Luis Sinisterra mag beginnen. Marcos Senesi, die behoorlijk ongelukkig inviel tegen de Emmenaren met een gele kaart en een ondermaatse actie bij het laatste tegendoelpunt, zit naar alle verwachting weer op de bank. Het bovengenoemde medium verwacht namelijk dat Stam vasthoudt aan het duo Eric Botteghin-Edgar Ié.

De coach houdt overigens wel vertrouwen in het kunnen van de jonge Argentijn, die meteen te maken kreeg met kunstgras in Emmen: “Hij krijgt een gele kaart omdat hij een inschattingsfout maakt. De bal viel een soort dood in de stuit op het kunstgras. Dat was hij duidelijk niet gewend.” Stam weet wat Senesi kan: “Omdat hij op de training al een heel goede indruk heeft gemaakt. Hij kan goed voetballen, kan met zijn inspeelpass prima dingen doen. Bij iedere speler moet je even afwachten hoe het debuut verloopt. Met Edgar Ié thuis pakte dat prima uit, maar dat had ook een risico kunnen zijn.”

Verwachte opstelling Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Ié, Haps; Tapia, Kökcu, Fer; Berghuis, Narsingh, Sinisterra.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *