‘Jaap Stam heeft alle vertrouwen in Marcos Senesi’

Jaap Stam de trainer van Feyenoord heeft alle vertrouwen in zijn nieuwe aanwinst Marcos Senesi. Dit zegt hij in een gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Ik heb wel even met hem gezeten. Marcos is een intelligente jongen. Op de trainingen zien we zijn kwaliteiten. Ja, het was de eerste keer dat hij op kunstgras speelde. Dat zal ook een rol hebben gespeeld. Maar ik heb vertrouwen in hem.”, zo legde de oefenmeester uit.

Stam besprak ook de afwezigheid van Luis Sinisterra die vorige week geblesseerd raakte. “Het ziet er voor nu goed uit. Ook bij Luis gaan we straks tijdens onze laatste training bepalen of hij kan spelen.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!