FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord haalt Koevermans binnen als ad interim directeur

Feyenoord heeft Mark Koevermans binnengehaald als nieuwe ad interim directeur. Van de KNVB moesten de Rotterdammers tijdelijk opzoek naar een directeur en dat is nu gelukt.

De Rotterdammers namen op 23 juli afscheid van Jan de Jong. Sindsdien lukte het de club nog niet om een nieuwe algemeen directeur binnen te halen. Toch moest Feyenoord ervoor zorgen dat er binnen zestig dagen iemand was om de functie op te vullen, anders zou de club niet voldoen aan een licentie-eis.

Terwijl Koevermans nu is binnengehaald, wordt druk verder gezocht naar een geschikte kandidaat. Koevermans was bij de club al werkzaam als commercieel directeur. “Aangezien de procedure om te komen tot de aanstelling van een nieuwe algemeen directeur nog niet volledig is afgerond, heeft Feyenoord commercieel directeur Mark Koevermans bij de bond opgegeven als ad interim CEO. Waardoor de lopende procedure om te komen tot een CEO de komende tijd weliswaar voortvarend maar ook zorgvuldig en weloverwogen kan plaatsvinden”, reageerde woordvoerder Raymond Salomon volgens het Algemeen Dagblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *