FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt steekt Jaap Stam genadeloos een mes in de rug’

Jaap Stam is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van Feyenoord en de club staat er niet best voor. Analist Johan Derksen ziet het zomaar gebeuren dat Dirk Kuyt zijn taken op termijn overneemt. “Daar word ik helemaal gek van”, reageert Derksen fel als de naam van Kuyt valt.

Kuyt is momenteel trainer van Feyenoord Onder-19 en had afgelopen zomer ook een rol in het aankoopbeleid van de Rotterdammers. “Ik verzeker je: die Dirk Kuyt steekt Jaap genadeloos een mes in zijn rug als hij hoofdtrainer kan worden”, zegt Derksen. “Kuyt staat daar te floreren op het ereterras in dat Feyenoord-pak, en maar hopen dat de camera op hem gericht wordt.”

Presentator Wilfred Genee denkt dat Kuyt het met het spelersmateriaal van Stam niet veel beter zou doen. “Hij heeft wat iedere trainer heeft, van: ‘Ik haal veel meer uit die groep'”, aldus Derksen. “Die fout maken ze allemaal. De ijdelheid wint het bij hem van het verstand. Hij gedraagt zich al jaren vreemd bij Feyenoord, maar er is nog nooit iemand geweest die aan de handrem getrokken heeft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *