‘Kenneth Vermeer denkt iedere keer dat hij keeper van Ajax is’

Feyenoord kreeg gisteren een flink pak slaag in de eigen Kuip. AZ won namelijk met 0-3. Aanvoerder Eric Botteghin kreeg flinke kritiek te verduren maar analist Wim Kieft vindt ook dat keeper Kenneth Vermeer het boetekleed moet aantrekken.

Bij een 0-2 achterstand en nog een kleine tien minuten op de klok speelde Vermeer Botteghin in. De Braziliaanse verdediger raakte in de problemen, verloor de bal en zag Oussama Idrissi de eindstand op 0-3 bepalen. “Je kunt je afvragen wat Botteghin bij die goal doet, maar we weten nu wel dat hij helemaal niet kan draaien”, aldus Kieft bij Veronica, die zich tot de Feyenoord-doelman richt. “Vermeer denkt iedere keer dat hij keeper van Ajax is en Daley Blind inspeelt. Maar nee, je speelt Botteghin in. Je kunt wel zeggen dat Botteghin het moet kunnen, maar Botteghin kan dat nou eenmaal niet. Het is heel vreemd dat Vermeer dat steeds maar blijft doen. Ik vind het echt verbazingwekkend.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!