‘Van Bronckhorst in beeld als opvolger van Guardiola’

Sinds deze zomer is Giovanni van Bronckhorst werkzaam bij Manchester City. Hij krijgt de kans om zich verder te ontwikkelen als trainer.Beide partijen spraken af dat de Nederlander zich in eerste instantie gaat verdiepen in de totale voetbalorganisatie, zodat hij kennis maakt met de filosofie, maar Engelse media denken inmiddels dat er meer achter de samenwerking zit.

De kranten in Engeland schrijven zondag dat Manchester City zich achter de schermen aan het voorbereiden is voor life after Pep Guardiola. De Premier League-club omschreef de samenwerking met de voormalig Oranje-international eerder als ‘een informeel akkoord’, maar volgens de laatste berichten heeft hij inmiddels een contract ondertekend en staat hij nu op de loonlijst van the Citizens. De ex-trainer van Feyenoord heeft de intentie om in Manchester te blijven als hij kan aantonen dat hij een meerwaarde voor de club is.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!