Van Basten haalt uit naar Feyenoord: ‘Lekker bij Excelsior gaan voetballen’

Marco van Basten heeft afgelopen donderdag met verbazing gekeken naar het duel tussen Feyenoord en AZ. De Alkmaarders wonnen in de Rotterdamse Kuip met maar liefst 0-3.

Bij FOX Sports zegt de voormalig topspits: “Als je thuis speelt en gaat aanvallen, dan moet je zorgen dat het tempo omhoog gaat, want dan krijgt een tegenpartij last van allerlei bewegende mensen. Als je zag in wat voor tempo er werd opgebouwd, dan zijn de derdeklasse amateurs er nog niet in de war van.”

Van Basten vervolgt: “Feyenoord is een best grote club, zo’n groot stadion, zoveel toeschouwers elke week en dan zo’n slecht elftal, dan klopt er iets niet. Dus of je moet lekker bij Sparta of Excelsior gaan voetballen, want dat komt overeen met de kwaliteit van het team of je moet echt een goed team gaan bouwen, want dat stadion verdiend een goed elftal.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!