FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik mis bij Feyenoord vaak spelers die logisch nadenken’

Gisteren won Feyenoord in de eigen Kuip met 5-1 van FC Twente. Hiermee werd er revanche genomen op de midweekse nederlaag tegen AZ. Toch is clubicoon Willem van Hanegem kritisch. In zijn column in het Algemeen Dagblad heeft hij kritiek op met name twee spelers.

“Feyenoord speelde een stuk beter dan donderdag tegen AZ, maar dat is niets nieuws. Het is al jaren instabiel. Ongelooflijk. Ze kunnen het blijkbaar wel, maar je kunt erop wachten dat het weer misgaat. Een goede wedstrijd zegt niets, een week later kan het helemaal niks zijn”, begon Van Hanegem zijn relaas over de Rotterdammers.

“Ik mis bij Feyenoord vaak spelers die logisch nadenken. Als je ziet hoe Ridgeciano Haps als een kip zonder kop alle kanten op rent, of Karsdorp. Waarom wordt dat niet gecorrigeerd? Tegen FC Twente pakte het goed uit, maar ook nu zag je geregeld dat Hapsje linksbuiten stond te spelen. Hartstikke leuk, hoor, maar soms is het misschien slimmer om ook even te verdedigen”, aldus Van Hanegem, die nog genoeg verbeterpunten ziet.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *