FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam heeft keihard nieuws voor miljoenenaankoop Marcos Senesi’

Met Marcos Senesi haalde Feyenoord de aankoop van de zomer binnen. Ze betaalden maar lieft zeven miljoen euro voor de mandekker. In zijn debuutwedstrijd tegen FC Emmen ging hij een aantal keer pijnlijk in de fout waardoor er twijfel over hem is ontstaan. Is hij wel zo goed?

“Hij is er helemaal nog niet klaar voor”, concludeert Peter van Drunen in de voetbalpodcast van RTV Rijnmond. Sinclair Bischop noemt dat ‘vreemd’. “Hij moet überhaupt gaan wennen aan de Nederlandse competitie, maar geef hem dan wel de wedstrijden. Hij is je grote aankoop, je beoogde basis- én beste speler.”

“Nu zit hij daar weg te kwijnen en buiten het feit dat zijn status minder wordt, is het ook zo dat hij qua zelfvertrouwen gaat twijfelen”, aldus Bischop. Van Drunen denkt echter dat Senesi op dit moment ‘niet goed genoeg’ is in de ogen van Jaap Stam. “Senesi is blijkbaar niet zo goed als men had verwacht.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *